Steun ons en help Nederland vooruit

Arjan van Rooij

Commissielid

46 jaar

Driebergen-Rijsenburg

Ik ben geboren in Zeeland, en heb tot 2004 op diverse plaatsen onder de grote rivieren gewoond, gestudeerd en gewerkt; sindsdien woon ik erboven, en in 2012 ben ik met mijn gezin verhuisd naar Driebergen-Rijsenburg. Ik heb een brede intellectuele opleiding genoten, aan ettelijke universiteiten gewerkt, en zet me nu in als vrijwilliger en zorg voor mijn kinderen.

Ik vind het belangrijk dat we als mens op onze eigen kracht mogen bouwen en vertrouwen, en dat we als samenleving zorgen voor mensen die even wat minder kracht hebben, kwetsbaar zijn, of kwetsbaar blijven. Ik ben vrijzinnig en omarm de diversiteit tussen mensen, en in een mens. Ik ben dus lid van D66, en was een consequente D66-stemmer voordat ik lid werd.

Lokale politiek gaat over belangrijke kwesties, over kwesties die mensen direct raken, en waarbij mensen dus direct betrokken dienen te worden. Ik hoop als commissielid een bijdrage te kunnen leveren aan een effectief en efficiënt opererende gemeentelijke machine, een machine die werkt, die begrijpelijk werkt, en bij te sturen is als dat nodig is.

Portefeuille:
Financiën, Economische Zaken.