Steun ons en help Nederland vooruit

Aart Schotte

Commissielid

59 jaar

Driebergen-RIjsenburg, 06 - 1587 7089

Ik ben advocaat, sinds 1999 de ‘dorps-advocaat’, ik ken de maatschappij en het individu. Ik woon sinds 1999 in Driebergen, mijn vrouw is hier opgegroeid, zat nog bij de nonnen op de kleuterschool, mijn kinderen op een Christelijke basisschool, op een katholieke middelbareschool. Prima, ik ben nl. opgegroeid in intellectueel Amsterdam, maar ik moest wel gewoon in militaire dienst.

Ik ben tevreden in onze gemeente, maar ook ontevreden: er is te weinig bereikt. In 2014: slechts 5 zetels, verlies van onze wethouder, een op consent gebaseerd raadsbreed gedragen programma, terwijl ik denk dat de kwaliteit van de besluitvorming in de raad veel beter kan. Met D66 moeten we meer kunnen bereiken. Als advocaat ben ik kritisch maar niet negatief; ik zou in onze fractie scherp voor praktijk gerichte oplossingen gaan, minder voor het uitstippelen van meerjarig beleid. We moeten iedereen, speciaal kinderen, gelijke kansen bieden, en onze buren ondersteunen als die ons nodig hebben. Niet iedereen redt het op eigen kracht, wij ook niet, u niet, ik niet, daarom zet ik mij op mijn manier in voor D66!

Ik ben een ram, ik ram door: ik wil z.s.m. ‘duurzame en sociale’ woningbouw realiseren en meer veilig fietsen, voor woon- en werkverkeer. Dat wil iedereen, en met D66 krijgen we dat voorelkaar!

Portefeuilles:
Invoering Omgevingswet, Wonen en Woningbouw, Ruimtelijke Ordening.

Meer van Aart Schotte
Laten we met minder regels samenwerken en meer mensen helpen!
- Aart Schotte