Steun ons en help Nederland vooruit

Elisabeth van Oostrum

Elisabeth van Oostrum was ruim 8 jaar onze D66 wethouder in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Sociale Duurzaamheid

Samenvatting lezing 9 september 2009 (9.9.9) op Dag van de Duurzaamheid tijdens Congres, 'Rood, Wit, Blauw, Groen' in Antropia Driebergen, door mr Elisabeth van Oostrum, wethouder maatschappelijke en sociale taken van de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Bezuinigingen is crisis

Door een forse korting op de algemene uitkering van het Rijk en kortingen op veel specifieke uitkeringen moeten we als gemeente ook fors bezuinigen Het eerste deel van deze bezuinigingen (structureel bijna 4 miljoen) is verwerkt in het coalitieprogramma, collegeprogramma en begroting 2011.

De gemeente en de kwaliteit van zorg

Presentatie op congres HAND IN HAND naar meer kwaliteit op 7 oktober 2010

Transformatie Sociale Domein "Samen Voor Elkaar"

De gemeente Utrechtse Heuvelrug krijgt allerlei nieuwe taken op het gebied van de Jeugdzorg, AWBZ en Participatiewet. In deze film laten wij zien hoe wij deze taken willen oppakken en welke goede initiatieven van inwoners er in onze gemeente al zijn op dit gebied.

Mantelzorgers verdienen zelfde hulp als jonge ouders vindt Elisabeth van Oostrum

Mantelzorgers verdienen zelfde hulp als jonge ouders. Er zijn veel overeenkomsten tussen de zorg voor kinderen en voor hulpbehoevende ouderen. Maar jonge ouders krijgen van alle kanten hulp, en mantelzorgers niet. Dat is onterecht, vindt Elisabeth van Oostrum.