Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 24 november 2021

Kandidatenlijst bekend voor gemeenteraadsverkiezingen

D66 Utrechtse Heuvelrug heeft haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 bekend gemaakt. De lijst, aangevoerd door lijsttrekker en huidige fractievoorzitter Karin Oyevaar, bevat een mix van ervaren en nieuwe kandidaten.

Met Erik van Buiten en Lennart van der Burg (beiden 2e termijn) en Dorien Schults (4e termijn) is bestuurlijke continuïteit gewaarborgd. Alle overige kandidaten gaan op voor hun 1e termijn als raadslid, al vervullen Nicole Lolkema en Niels Geerkerken momenteel al de rol van commissielid.

Karin Oyevaar: “Ik ben trots op deze prachtige lijst. Een mooie mix van ervaring en nieuwe gezichten uit verschillende dorpen. En allemaal creatieve en gedreven kandidaten met een warm hart voor onze mooie omgeving, die samen aan de slag willen voor de toekomst van onze gemeente. Ik heb ontzettend veel zin om met dit topteam de verkiezingen in te gaan!”

De kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022:

1. Karin Oyevaar 10. Wouter Gerats
2. Erik van Buiten 11. Marret Roefs van de Grint
3. Nicole Lolkema 12. Bernadette Ossendorp
4. Lennart van der Burg 13. Mila Verdonk
5. Wim Cassée 14. Liesbeth Oosterhagen
6. Dorien Schults 15. Cosmas Blaauw
7. Niels Geelkerken 16. Hugo Prakke
8. Hubert van Zanten 17. Wil van der Starre
9. Remko Zuidema 18. Carmen Rietdijk
19. Elisabeth van Oostrum
20. Marian van Driel- Zwaan
21. Michiel Otto
22. Erwin Kamp

 

Op de groepsfoto de grootste kanshebbers op een raadszetel (van links naar rechts): Niels Geelkerken, Hubert van Zanten, Nicole Lolkema, Karin Oyevaar, Wim Cassée, Dorien Schults en Remco Zuidema. Erik van Buiten en Lennart van der Burg waren afwezig tijdens het maken van de foto i.v.m. verblijf in het buitenland.