Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 8 juli 2021

Dorien keert terug als raadslid

In september 2018 moest ik om gezondheidsredenen afscheid nemen van de raad. Met pijn in het hart, want ik had nog genoeg te doen.
Toen intern bekend werd, dat Lennart zo’n fantastische reis zou gaan maken, kwam voor mij de vraag voorbij of ik voor het laatste half jaar van deze raadsperiode weer terug wilde keren naar de raad. Inmiddels zijn mijn persoonlijke omstandigheden gewijzigd en kan ik makkelijker rustmomenten
plannen. In overleg met het thuisfront heb ik dus besloten er toch weer voor te gaan.
Eén van mijn grote motivaties om mij weer te laten horen in de raad zijn de uitdagingen op de woningmarkt waar ik me graag tegenaan wil bemoeien. De afgelopen jaren zijn er namelijk veel te weinig betaalbare woningen voor 1-2 persoons huishoudens bijgekomen terwijl de urgentie om die te bouwen alleen maar groter is.“