Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 14 november 2019

Junior Heuvelrugschrijver 2019

Ook dit jaar organiseren we weer de jaarlijkse Junior Heuvelrug schrijfwedstrijd. We beogen hiermee het schrijven (en lezen!) door kinderen te stimuleren. De schrijfwedstrijd houdt in dat alle leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de basisscholen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug een verhaal mogen schrijven aan de hand van het thema van de Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is ‘Reis mee!’. Een professionele jury kiest uit alle inzendingen de winnaar en die leerling wordt tijdens de officiële prijsuitreiking uitgeroepen tot Junior Heuvelrug schrijver van het jaar. In de afgelopen jaren hebben we vele mooie en creatieve verhalen ontvangen en enthousiaste jonge schrijvers van verschillende basisscholen in onze gemeente beloond voor hun inzet. Ook dit jaar kijken we uit naar de inzendingen die door leerlingen van maar liefst 9 deelnemende scholen worden geschreven. In de kerstvakantie gaan de kinderen schrijven en tijdens de Nationale Voorleesdagen in januari 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt. Mocht jouw school zich nog niet aangemeld hebben, neemt contact met ons op via info@d66utrechtseheuvelrug.nl.

We zijn benieuwd naar alle mooie verhalen en fantasieën van onze volgende generatie schrijvers!

Junior Heuvelrug schrijver van het jaar 2019

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.