Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 7 februari 2019

Karin Oyevaar fractie voorzitter

Karin Oyevaar wordt de nieuwe fractievoorzitter van D66 in Utrechtse Heuvelrug. Zij neemt hiermee het stokje over van Hugo Prakke, die na 9 jaar afscheid neemt van het raadswerk. Karin Oyevaar is door de D66-fractie unaniem gevraagd het voorzitterschap op zich te nemen.
Karin Oyevaar (51) woont ruim 12 jaar in Doorn en is werkzaam als intercultureel trainer. Zij kwam bij de verkiezingen van 2018 met voorkeursstemmen in de gemeenteraad. Karin is als raadslid snel bekend geraakt binnen de samenleving van de Heuvelrug en heeft zich sterk gemaakt voor onderwerpen als sport, cultuur, onderwijs en de toekomst van de Marinierskazerne in Doorn. “Het fractievoorzitterschap is een mooie uitdaging waar ik veel zin in heb. Onze inzet blijft om ons de komende jaren hard te maken voor verbinding, creatieve oplossingen, ontmoeting en bovenal: samenwerking met de inwoners van onze prachtige gemeente. Eervol om daar op deze manier en samen met de rest van de fractie aan bij te mogen dragen”
D66 Utrechtse Heuvelrug prijst zich gelukkig met een sterke groep actieve en deskundige leden. De raadszetel van Hugo Prakke wordt ingenomen door Johan Klaassen (59) uit Amerongen. Johan Klaassen heeft een achtergrond in het bedrijfsleven (ICT en bedrijfsprocessen) en is tegenwoordig actief als business mediator. Hij is reeds vele jaren actief binnen de lokale politiek en is momenteel commissielid. In de gemeenteraad zijn bestuur en financiën zijn speerpunten.