Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 13 december 2018

Verkiezing Raadslid van het Jaar 2018

Alle inwoners van de Utrechtse Heuvelrug kunnen weer stemmen op het raadslid dat naar hun idee de titel Raadslid van het Jaar verdient. Wij zijn trots op de tomeloze inzet van Hugo Prakke. Hij is al jaren een stabiele factor in de Raad, behartigt niet alleen het belang van D66 en werkt altijd hard voor alle inwoners van onze gemeente. Ook bij tegenslag laat hij een positief geluid horen en blijft hij altijd gericht op samenwerking. Een verbinder in de lokale politieke arena!

Uit de eerste stemronde is een ‘shortlist’ van vijf Raadsleden gekomen:

(In alfabetische volgorde van achternaam)

  • Frits Jansen
  • Jorrit Linders
  • Hugo Prakke
  • Tim Rooijakkers
  • Nienke van der Veen

We zijn super trots dat Hugo in de shortlist staat!
Nu spant het erom. Jij kunt er voor zorgen dat Hugo de titel Raadslid van het Jaar wint. Vanaf 13 t/m 17 december (12:00u) kan iedereen in de finale stemmen voor de winnaar. Wij roepen je graag op je stem aan hem te geven! Dit kan tot en met maandag 17 december, 12.00 uur. ’s Avonds maakt burgemeester Frits Naafs tijdens de raadsvergadering het ‘Raadslid van het Jaar 2018’ bekend

STEM HIER